Verpakken

PackNed zorgt ervoor dat u een snelle en betrouwbare levering aan uw klanten kunt aanbieden, zonder dat u grote aanpassingen aan uw backoffice of website hoeft te doen.
In de meesteĀ  gevallen kunnen de bestellingen binnen 24uur bij uw klant worden aangeboden en om dat te kunnen realiseren, verwerken wij uw bestellingen tot minimaal 17.30uur nog dezelfde dag.
Na de verwerking van de aangeleverde of opgehaalde gegevensbestanden, worden de door uw klanten gedane bestellingen door ons team van vaste medewerkers uit de schappen gehaald en op de overeengekomen manier verwerkt. DSC_0771Indien gewenst zijn uiteraard verschillende value added services (VAS) mogelijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld met verpakkingstape of verzendenveloppen voorzien van uw logo werken om uw pakket voor uw klant extra herkenbaar te maken, flyers, visitekaartjes, give-aways of handgeschreven kaartjes aan (bepaalde) orders toevoegen om uw klanten te bedanken of uw artikelen een luxe uitstraling meegeven door een mooie magneetdoos en zijdepapier te gebruiken. Uiteraard kunnen wij het besteltraject van dit soort artikelen geheel uit handen nemen en voor u verzorgen.
Als laatste stap worden de adressen verwerkt tot duidelijke verzendetiketten voor de meest geschikte verzendpartij, in geval van pakketzendingen zijn deze altijd voorzien van een track&trace code.

– direct contact?: Bel ons op 088 078 0000 of mail naar info@packned.com
– een offerte?: stuur een mailtje naar petra@packned.com of vul dit formulier in