Opslag

Sinds 1 oktober 2015 zijn we in ons nieuwe pand gevestigd. Onze goed beveiligde magazijnruimte waar wij uw webshopvoorraad opslaan (voor onze zuiderburen: stockeren) is in deze nieuwe locatie groot genoeg om alles weer in 1 pand te houden.

DSC_0766De opslag van uw voorraad gaat, in het kort, als volgt: uw artikelen worden aangeleverd door uw leveranciers, de artikelen worden bij binnenkomst door ons gecontroleerd en na goedkeuring in de juiste stellingen geplaatst. Afhankelijk van de soort en hoeveelheid producten en de gevraagde manier van verwerken, kan dit zowel pallet- als individuele opslag inhouden. Ook is het mogelijk om te aangeleverde items direct te verwerken (dropshipping). Niet iedereen wil immers voorraad houden en op deze manier houdt u de keuze.

Recent zijn we voor een aantal winkels gebruik gaan maken van een eigen voorraadsysteem (WMS). We hebben gekozen om daar het WMS van Picqer voor te gaan gebruiken, zodat de gangbare platforms als Magento, Lightspeed, WooCommerce, Shopify en CCV eenvoudig gekoppeld kunnen worden.

– direct contact?: Bel ons op 088 078 0000 of mail naar info@packned.com
– een offerte?: stuur een mailtje naar petra@packned.com of vul dit formulier in